Managed WiFi Netwerken & beheer

Endpoint Detection & Response
Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front

Managed WiFi Netwerken & beheer

Managed WiFi is een beheerde WiFi dienst voor een locatie, die bestaat uit aan elkaar geschakelde access points die op afstand beheerd worden.

Onze dienst is modulair opgebouwd, waardoor je de flexibiliteit in huis haalt. Op basis van uw behoeften en de specificaties kunnen we de dienst helemaal samenstellen voor jouw organisatie.

Unifi Access Point 6 Pro

Wij werken hiervoor met netwerkapparatuur van Unifi. De Unifi AP-U6-Pro is een access point voor gebruik in bedrijven en instellingen waarin alle werknemers en aanwezigen een betrouwbare wifi verbinding nodig hebben.

Dankzij wifi 6 ga je met meer dan 150 apparaten tegelijk online zonder dat het draadloze netwerk onbetrouwbaar wordt. De snelheid is 4 keer hoger dan bij wifi 5, waardoor al je medewerkers probleemloos hybride kunnen werken of anderszins van de wifi gebruik kunnen maken.

Unifi AP-U6-Pro heeft roaming capaciteit waardoor je bij het overgaan van Access Point naar Access Point geen last (wegvallen van internet) ondervindt. Het systeem wordt zo ingeregeld dat de Access Points de workload zoveel mogelijk verdelen.

sterke verbindingen
oneindige mogelijkheden met cloud

Optimaliseer WiFi: Los connectieproblemen op met Mr. Blocks

Vaak zijn een verouderde WiFi-omgeving, onvoldoende of een schommelende dekking door storende apparaten of te veel gebruikers op een enkel access point een oorzaak voor connectie problemen. Wij gaan te werk door te kijken waar deze problemen voortkomen en zoeken de juist passende optie om dit op te lossen. Samen zorgen wij voor een veilige, stabiele en snelle WiFi-omgeving voor jouw organisatie

Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front
Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front

Stap 1

connect insights

Benieuwd welke Managed WiFi oplossingen wij voor jou hebben?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front
Support