Microsoft 365 Business Premium Office & OneDrive

Backup en Microsoft 365
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Gebruik je applicaties altijd en overal

Microsoft 365 Business Premium biedt verschillende voordelen voor je organisatie. Het helpt je medewerkers om efficiënter te werken door middel van een uitgebreid pakket aan applicaties en functies.

Het verbeterd ook de samenwerking binnen je team door middel van Microsoft Teams, waarmee medewerkers gemakkelijk kunnen communiceren, vergaderen en bestanden delen.

Het flexibele licentiemodel stelt je organisatie in staat om op te schalen of in te krimpen op basis van de behoeften van jouw organisatie en beschik je altijd over de nieuwste tools en mogelijkheden.

Alles-in-één Werkplekbeheer: Microsoft 365 Business Premium met Office en Onedrive

Microsoft 365 Business Premium biedt een uitgebreid pakket aan producten voor je organisatie. Je krijgt toegang tot software zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams, SharePoint en Exchange, waarmee je efficiënt kunt werken, samenwerken en communiceren.

Het pakket omvat ook cloudopslag via OneDrive, waarmee je bestanden veilig kunt opslaan, synchroniseren en delen met geavanceerde beveiligingsfuncties om je organisatie te beschermen tegen cyberdreigingen.

Tot slot biedt Microsoft 365 Business Premium mobiele apps, zodat je overal en altijd toegang hebt tot je bestanden en taken.

Endpoint Detection & Response
uw cloud specialist

Cloudtransformatie met Zorg: Mr. Blocks’ Veilige Overstapservice

Bij Mr. Blocks helpen wij jou volledig met het overstappen naar de cloud. Zo zorg jij dat jouw organisatie altijd de meest actuele applicaties heeft en zorgen wij dat het overstappen naar de cloud op een veilige manier gedaan wordt.

Met onze Microsoft Office 365 cloud diensten geven wij jouw organisatie de tools en mogelijkheden om efficiënter en beter samen te werken. Als Microsoft Solutions Partner bouwen we samen de cloud omgeving met zorg, wil en gevoel.

cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Stap 1

cloud insights

Benieuwd hoe makkelijk migreren naar de cloud is met ons?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
Support