Microsoft Azure platform

Monitoring
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Ontdek de kracht van Microsoft Azure

Azure is het cloud computing platform van Microsoft dat je helpt bij het ontwikkelen, beheren en implementeren van applicaties. Er zijn diverse belangrijke redenen om gebruik te maken van Microsoft Azure, waaronder snelheid en schaalbaarheid.

Daarnaast biedt Azure een flexibele infrastructuur waarmee je makkelijk kunt op- en afschalen en  krijg je toegang tot Infrastructuur als een Services (IaaS), Platform als een Service (PaaS) en Software als een Service (Saas), waardoor je snel nieuwe en innovatieve functies aan jouw omgeving kan toevoegen.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Bij IaaS huur je IT-infrastructuur zoals servers, virtuele machines, opslag, netwerken en besturingssystemen van een cloud dienstverlener. Daardoor vermijd je zelf de investering in hardware.

Platform as a Service (PaaS)

PaaS verwijst naar cloud computing diensten die een omgeving bieden voor het ontwikkelen, testen, opleveren en beheren van applicaties. Zo kan je applicaties ontwikkelen zonder zorgen te hoeven maken over het opzetten of beheren van de infrastructuur van servers, opslag, netwerk en databases die nodig zijn.

Software as a Service (SaaS)

SaaS is een methode om software applicaties aan te bieden over het internet. Bij een SaaS model host en beheert Mr. Blocks jouw software applicaties én de onderliggende infrastructuur. Dit wordt volledig ondersteund en onderhouden door ons.

sterke verbindingen
oneindige mogelijkheden met cloud

Migreer met Mr. Blocks

Onze aanpak begint met een analyse van de bestaande IT-infrastructuur van jouw organisatie om de wensen, behoeftes en vereisten in kaart te brengen. Vervolgens maken we een gedetailleerd migratieplan dat past binnen dit kader.

Jij wordt volledig begeleidt door ons tijdens de migratie naar Microsoft Azure, inclusief het opzetten van virtuele machines, het migreren van gegevens en het configureren van netwerkinstellingen. We zorgen voor een soepele overgang door middel van uitgebreide testen en het minimaliseren van downtime.

Als Microsoft Solutions Partner zorgen wij voor een voortdurende ondersteuning, zodat jouw organisatie optimaal kan profiteren van de voordelen van Microsoft Azure.

cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
cloud

Stap 1

cloud insights

Benieuwd hoe makkelijk migreren naar de cloud is met ons?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

cloud
cloud
cloud
cloud
cloud
Support