ICT skills vergroten met IT Trainingen & Workshops

Endpoint Detection & Response
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Workspace

Ontdek IT Workshops en Trainingen van Mr Blocks

Medewerkers die goed kunnen omgaan met hun applicaties zijn beter in staat om de nieuwste technologieën en tools efficiënt te benutten. Dit zorgt voor een positieve werkomgeving waarin samenwerking en innovatie groeit.

Trainingen kunnen ook leiden tot verbeterde cyberveiligheid en gegevensbeheer, waardoor de organisatie beter is beschermd tegen bedreigingen en bewuster worden van de gevaren.

Tot slot bevordert de investering in training de groei en ontwikkeling van werknemers.

Optimaliseer jouw Microsoft Applicatievaardigheden: Van Basis tot Expert

Onze trainingen beginnen met een inleidende sessie waarin de doelstellingen van de training worden vastgesteld en deelnemers kennismaken met de applicaties. Er wordt eerst gericht op het opbouwen van basiskennis over Microsoft applicaties, zoals Teams.

Deelnemers worden aangemoedigd om zelf de oefeningen uit te voeren, waardoor ze vertrouwd raken met de functionaliteiten en de omgeving van de applicaties. Nadat de medewerkers comfortabel worden en zich goed kunnen navigeren in de omgeving gaan deelnemers dieper in op de gevorderde functies en mogelijkheden van de Microsoft applicaties.

Deze oefeningen zullen rechtstreeks toepassing hebben op de manier van werken dat aanwezig is in de organisatie, zodat de medewerkers het nut en belang van deze trainingen ook inzien. Deelnemers zullen ook tips en trucs leren om efficiënter te werken met de applicaties en tijd te besparen bij routinetaken.

De trainingen worden op maat gemaakt naar de specifieke behoeften van de deelnemers, bijvoorbeeld door de nadruk te leggen op specifieke functies of handelingen.

IT Management
Security en cloud specialisten

Mr. Blocks’ Persoonlijke Aanpak: Motiverende IT Trainingen & Workshops die Uitdagen en Verrijken

Mr. Blocks staat bekend om zijn vermogen om een fijne sfeer te creëren en een leerzame trainingsomgeving te bieden door de focus op de deelnemers te leggen.

Met een goed georganiseerde en gestructureerde aanpak en het aanmoedigen van open communicatie en het actief luisteren naar de vragen en behoeften van de deelnemers zorgen wij voor een goed lopende training.

Het nastreven van continue verbetering en het aanpassen van de training aan de behoeften van de groep staat bij ons prioriteit. Mr. Blocks zorgt daardoor voor een motiverende aanpak die deelnemers uitdaagt om hun grenzen te verleggen en te groeien.

Blue face back
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Workspace
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Workspace

Stap 1

Workspace insights

Benieuwd naar onze Trainingen & Workshops?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

Blue face back
Blue face back
Blue face back
Blue face back
Workspace
Support