Een digitale werkplek

Workspace
30 november 2022

Een werkplek dat op elke gewenst moment, op elke locatie en apparaat, bereikbaar is met alle functionaliteiten in één omgeving. De snelgroeiende digitalisering van de werkplekken zijn drastisch veranderd. Een digitale werkplek is een slimme en flexibele werkomgeving dat zorgt voor een makkelijke en betere samenwerking binnen en buiten het kantoor.

Balans

Flexibele uren en de mogelijkheid tot werken vanuit huis is een beginnende vereiste voor veel werknemers. Een digitale werkplek kan hierbij helpen om makkelijk vanuit huis te werken zonder dat het werk eronder lijdt. Op deze manier kan een bedrijf inspelen aan de nieuwe wensen van de werknemers en verhoogt men zo de werktevredenheid en werkgeluk.

Verbeterde productiviteit en werktevredenheid

Het digitaliseren van je werknemersomgeving kan nieuwe mogelijkheden voor zowel je organisatie als de werknemers zelf geven. Denk hierbij aan het werven van groot talent voor je organisatie, op een grotere geografische schaal of het voorzien van de juiste tools voor je werknemers vanaf elke locatie.

Voordelen van een digitale werkplek

  • Alle documenten, data en meer op een centrale plek, beschikbaar voor iedereen
  • Op elke apparaat, overal en altijd
  • Informatie altijd up-to-date
  • Maximaal beveiligd

Tips voor een succesvolle digitale werkplek

Alhoewel veel bedrijven zijn overgestapt naar een digitale werkplek is het niet altijd effectief gedaan. Er moet rekening gehouden worden met bepaalde dingen en situaties om de overstap zo efficiënt en makkelijk mogelijk te maken voor de organisatie en de klanten. Het moet toegankelijk zijn voor zowel de medewerkers en externe relaties om actief deel te kunnen nemen in mogelijke besprekingen of overleggingen. Het is ook handig om medewerkers toegang te geven, niet alleen op hun laptops of desktops, maar ook op hun mobiele apparaten zodat ze alle notificaties en informatie waar dan ook kunnen bekijken. Het maken en opzetten van een digitale werkplek heeft meer nodig dan alleen maar een paar online tools verschaffen aan jouw medewerkers. De tools én medewerkers moeten met elkaar verbonden zijn en makkelijk samen te werken om zo hun belangrijkste taken uit te voeren.

Makkelijk en goedkoop

Werken in de Cloud is een goede optie voor organisaties om een digitale werkplek in te stellen voor hun medewerkers. Heb je een snel groeiend bedrijf dan past een Cloudservice hier goed bij. Cloudservices kunnen gemakkelijk opschalen en zijn daarom zeer flexibel. Elk apparaat dat toegang heeft tot het internet heeft ook toegang tot de Cloud.

Er zijn ook geen investerings- of opstartkosten met een Cloudservice. Cloudservices werken op basis van een abonnementsmodel en daarom weet je precies wat je betaald. Deze duidelijkheid over wat de kosten zullen zijn is ook een van de belangrijke redenen waarom bedrijven de overstap maken.

Samen met Mr. Blocks in de Cloud

Goed beveiligde automatisering voor iedereen in de organisatie goed geregeld.  Altijd en overal toegang tot documenten. En een stel zakelijke vrienden die het leuk vinden om jou en je medewerkers te helpen met alle IT vraagstukken. Bij Mr. Blocks kan dit allemaal voor een vast bedrag per maand.

Voor al je werkplekken zorgen wij voor een supersnelle en stabiele internetverbinding. Doordat je werkt in de Cloud kun je met elke device (computer, laptop, tablet of telefoon) altijd en overal bij al je documenten. Over de beveiliging hoef jij je geen zorgen te maken. Deze is perfect en voldoet aan de strenge ISO 27001 en NEN 7510 norm voor informatiebeveiliging. Ook wordt er dagelijks een back-up van je gegevens gemaakt.

Je IT beweegt heel makkelijk met je organisatie mee. Het aansluiten en afsluiten van werkplekken is met één telefoontje geregeld. Wel zo flexibel en goedkoop. Door de vaste prijs per maand weet je precies waar je aan toe bent en wordt je niet verrast door plotselinge extra kosten voor updates of licenties.

Benieuwd hoe wij jou van dienst kunnen zijn?

Vul hier het contact formulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

Support