Naadloze Integratie van Zakelijke Mobiele Telefonie

Monitoring
Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front

Mobiele telefonie
voor jouw bedrijf

Het integreren van mobiele toestellen in de vaste telefonie omgeving zorgt ervoor dat het mobiele toestel  zich vanaf dat moment gedraagt als vast toestel.

Dit betekent bijvoorbeeld dat je vanaf je mobiel eenvoudig kunt doorverbinden, alle functietoetsen van je vast telefoontoestel kunt gebruiken en uitbelt met het bedrijfsnummer.

Verbind zakelijke vaste en mobiele telefoons met onze unieke communicatieoplossing en telefonie abonnement

Onze zakelijke mobiele telefonie dienst met abonnement is een communicatieoplossing die het mogelijk maakt om vaste en mobiele telefoons naadloos met elkaar te laten samenwerken. Het werkt door de traditionele telefoonsystemen van jouw organisatie te verbinden met mobiele netwerken.

Wanneer een inkomend gesprek binnenkomt op het vaste telefoonnummer, wordt dit automatisch doorgestuurd naar de mobiele telefoon van jouw medewerker, binnen of buiten het kantoor.

Omgekeerd kunnen medewerkers met hun mobiele telefoons uitgaande gesprekken voeren die via het vaste telefoonnummer van de organisatie gaat.

De integratie maakt het mogelijk om gesprekken tussen vaste en mobiele telefoons intern door te verbinden, waardoor jouw medewerkers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren.

Backup en Microsoft 365
Endpoint Detection & Response

Volledige ondersteuning voor zakelijke telefonie met Mr. Blocks

Mr. Blocks biedt uitgebreide ondersteuning bij het implementeren en optimaliseren van de zakelijke telefonieoplossingen voor jouw organisatie. Ons team staat klaar om jouw wensen en behoeften te analyseren en op maat gemaakte telefonieoplossingen te vinden die het beste bij jou past.

Vanaf de installatie tot de configuratie zorgen wij voor een vlotte overgang naar jouw nieuwe telefonieomgeving. Bovendien bieden we voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat jouw zakelijke telefonie altijd optimaal functioneert en aan de eisen voldoet.

Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front
Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front

Stap 1

Connect insights

Benieuwd welke Mobiele Telefonie oplossingen wij voor jou hebben?

Vul hier het contactformulier in en wij nemen
zo snel mogelijk contact met je op!

Connect
Connect
Connect
Connect
Pink face front
Support